Kukoricás dödölle "Gasztroangyal"
sponsored links
*
Elkészítése: Krumplit megpucoltam kockára vágtam és annyi vizet öntöttem rá ami éppen ellepte kevés sót tettem hozzá és puhára fõztem. Az edénybe hagytam és a vízzel együtt krumplinyomóval összetörtem majd hozzátettem a kukoricalisztet és fakanállal jól kikevertem ekkor még a tûzhelyen volt az edény. A masszát tányérra borítottam és kicsit hagytam hûlni. A talált receptben szalonnával volt ízesítve de én mos csak újhagymával készítettem. Egy fakanál zsírt melegítettem ebbe tettem a felkarikázott hagymát kicsit sütöttem majd kiszedtem a zsírból. A visszamaradt zsírba kanalaztam a lisztes-krumplis masszából kicsit megsütöttem ezután tettem tányérra megszórtam a hagymával és kevés tejföllel ízesítettem.Jó étvágyat !